Willy's Dak, Schilde

Willy's Dak voor al uw dakwerkenGaat u binnenkort renoveren en heeft u dakwerken gepland staan? Dan is Willy's Dak uw aangewezen partner. Met ruim dertig jaar ervaring in het vak bent u verzekerd van een kwaliteitsdak boven uw hoofd. Willy's Dal is gevestigd in Schilde en staat klaar voor klanten in Antwerpen tot aan Maasmechelen. Willy's Dak is gespecialiseerd in alle dakwerken. Daarbij kunt u denken aan herstellingen van daken maar ook in het leggen van platte daken, leien daken, hellende daken bekleden met dakpannen, zinkwerken en dakgoten. Daarbij staat onze klantgerichtheid en efficiŽntie hoog in het vaandel. Niet voor niets groeit ons klantenbestand gestaag door.

Offerte aanvragen

Als u een offerte opvraagt, kan ik binnen 48 uur bij u langskomen om de situatie te bekijken. Ik richt mij op een straal van 60 kilometer rondom Schilde. Uiteraard is de offerte gratis en zit u nergens aan vast.

Vraag een gratis offerte aan bij Willy's Dak

Willy's Dak

Turnhoutsebaan 494
2970 Schilde


Mob: 0494787311

Website:
Email: willysdak@hotmail.com


Zoekwoorden: Hellende daken, EPDM, Roofingswerken, Dakgoten vervangen, Dakpannen, Schouwherstelling, Velux plaatsen
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.