Grunewald CVBA, Gent

Platte daken Grunewald CVBAZoekt u een ervaren dakdekker voor uw nieuwbouwwoning of bent u bezig met een renovatie van uw bestaande woning? Dan moet u bij Grunewald CVBA gevestigd in Gent zijn. Met 25 jaar ervaring in de bouwsector zijn wij zowel gespecialiseerd in platte daken als de opbouw van groendaken, compact platte daken, warme dakconstructies, koude dakconstructies en omkeerdakconstructies. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit omdat wij alleen met de kwaliteitsproducten benor-beton werken dat goedgekeurd is door de ATG. Ook voor het bekleden van uw dakgoten, het ontmossen van daken, zijgevelbekleding, schouwen en zink- en koperwerken kunt u een beroep op ons doen.

Onze troeven

Naast onze jarenlange ervaring werkt Grunewald CVBA altijd met milieuvriendelijke producten. Orde, netheid en correcte afspraken dragen wij hoog in het vaandel. En wist u dat u maar liefst tien jaar garantie krijgt op onze uitgevoerde werken? Voor meer informatie over onze dakwerken of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Ontmossen daken Nieuw dak op nieuwbouwwoning

 

Platte daken is een specialiteit van Grunewald

Grunewald CVBA

Lijnwaadstraat 23
GentWebsite:

Maandag
08.00-17.00
Dinsdag
08.00-17.00
Woensdag
08.00-17.00
Donderdag
08.00-17.00
Vrijdag
08.00-17.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Platte daken, Hellende daken, Isolerende daken, Dakbedekkingen, Dak renovatie, Gevelwerken, Compact daken, Bekleden van dakgoot , Ontmossen van dak, Oud dak vervangen
Categorieën: Dakbedekkingen, Dakwerken, Renovatiewerken, Nieuwbouw, Dak Isolatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.