Dakwerken Van Laere in Evergem voor herstel, onderhoud of vernieuwing van uw dak

Van Dakwerken Van Laere is een ervaren bedrijf uit Evergem. Het dak, plat of hellend, is ťťn van de meest essentiŽle delen van uw woning. Daarom laat u de plaatsing en herstelling best uitvoeren door een specialist in het vak. Zaakvoerder Joeri Van Laere gaat met veel passie en dynamiek te werk. Als ervaren vakman levert hij steeds kwaliteitsvolle werken op maat van uw wensen en budget. De onderneming van Joeri is gesitueerd in Evergem en zijn werkgebied spreidt zich uit over de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

Lichtkoepels geven interieur ruimere indruk

Bij het installeren van een plat dak is het mogelijk om tegelijk meer licht te creŽren in uw woning. Dit kan door middel van lichtkoepels in allerlei vormen en formaten. Door het integreren van lichtpartijen ziet uw interieur er veel ruimer uit. Of u nu gaat voor velux-dakramen of koepels, Joeri is steeds goed op de hoogte van de laatste modellen en technieken om uw plat of hellend dak op de meest optimale wijze af te werken. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw woning. Als professional in de sector geeft Joeri u deskundig advies over veluxen en koepels.

Oplossing inclusief gyprowerken en glaswerken

Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten van complete daken kunt u contact opnemen met de zaakvoerder. Bij Dakwerken Van Laere kunt u terecht voor alle vormen en afmetingen van hellende en platte daken. Bovendien voert het bedrijf de isolatiewerken van uw dak uit. Nog meer besparen op uw energiefactuur? Op zoek naar een specialist die uw enkel glas vervangt met dubbel glas en daarbij eveneens de omkadering realiseert? Ook voor glaswerken kunt u een beroep doen op de expertise van Joeri.

Zolder met nieuwe functies maakt woning groter

Wenst u van uw zolder een nuttige ruimte te maken, zoals bijvoorbeeld als hobbykamer of extra kinderkamer? Van Laere zorgt voor een nette en naadloze afwerking van uw zolder door middel van gyprocwerken. Gyproc is een stevig en toch flexibel materiaal. Het is de ideale oplossing voor het inrichten van zolders, maar ook voor interieurrenovaties en nieuwbouwwoningen. Het is vocht- en brandwerend en een goede isolator voor temperatuur en geluid. In combinatie met isolatiewerken voor de binnen- of buitenkant van uw zolder levert dit een verlaging op van uw energierekening.

Contacteer Joeri van Laere voor een afspraak of een offerte.

Dakwerken Van Laere

Asschout 43
EvergemWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Platte daken, Hellende daken, Dakisolatie, Velux dakramen, Gyprocwerken, Plaatsen en herstellen van hellende daken, Platte daken met koepels, Veluxen voor hellende daken, Dakrenovatie
Categorieën: Dakwerken, Glaswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.