Cedric Goossens, Itegem

Bent u op zoek naar een vakbekwaam dakwerker? Dan bent u bij Cedric Goossens uit Itegem aan het juiste adres! Deze zaakvoerder van het familiebedrijf uit Itegem, in Antwerpen heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan betreft uw daken en renovatieprojecten. Er heerst een snelle en vlotte samenwerking tussen vader en zoon. Op die manier staan zij beide garant voor een persoonlijke service bij particulieren evenals bedrijven. Dus voor al uw dakwerken, renovaties en/of gevelbekleding schakelt u natuurlijk Cedric Goossens in!

Werkzaamheden Cedric Goossens

  • Dakwerken: Aannemer Cedric Goossens is gespecialiseerd in dakwerken. Of het nu om platte of om hellende daken gaat? Dat is geen enkel probleem! Deze worden voor u vernieuwd tijdens een dakrenovatie. Maar ook bij een nieuwbouw schakelt u ons in voor de plaatsing van uw toekomstgerichte dakbedekking. Met daktimmerwerken, isolatiewerken, het plaatsen van Veluxramen, koepels en regenafvoersystemen zorgen wij ervoor dat het totaalplaatje echt af komt en zal stralen gelang naar de wensen van de klant.
  • Renovaties: Onze Antwerpse zaak is eveneens in te schakelen als algemene bouwfirma. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Ook voor gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de grote renovatie projecten kan er zonder problemen worden samengewerkt met uw architect. Het bedrijf is niet gebonden aan een merk en werkt helemaal volgens uw budget en wensen.
Wenst u meer informatie of heet u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Cedric Goossens

Cedric Goossens

Bevelsesteenweg 13
ItegemWebsite:


Zoekwoorden: Dakherstellingen, Dakrenovatie, Plaatsen van hellende en platte daken, Badkamerrenovatie, Sanitaire installaties, Loodgieterij, Gevelbekleding, Dakwerker
Categorieën: Dakwerken, Sanitair - artikelen, installatie en onderhoud

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.