Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bert Vanacker BVBA voor schrijnwerken en dakwerken in de regio Koekelare

Zoekt u een professionele aannemer voor uw bouw of verbouw project. Bert Vanacker BVBA uit Koekelare is uw vakman met veel ervaring in schrijnwerken en dakwerken. Het is een dynamische onderneming onder leiding van de gelijknamige zaakvoerder. Met zijn enthousiaste team staat Bert klaar voor particulieren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen tot Gent. Specialisme is schrijnwerken binnen en buiten. Na het bespreken van gewenste materialen volgt een gratis offerte. Akkoord met het voorstel? Dan zorgen ze voor een adembenemend resultaat dat perfect aan uw verwachtingen beantwoordt.

Kasten die aansluiten bij indeling woning

Van binnendeuren en ramen tot volledige keukens op maat: houdt u van trendy en strak, of spreekt de klassieke en landelijke stijl u meer aan? Plannen om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven of wenst u enkele ruimtes van uw woning in te richten met maatkasten in een speciale stijl? Dan zijn er kasten en dressings op maat mogelijk. Wellicht gaat u voor de charme van een houten vloer in parket of laminaat. Het is een vorm van interieurafwerking die perfect aansluit bij de indeling van uw woning en de manier waarop u de ruimtes wilt gebruiken.

Bouwkundig verantwoorde dakconstructie

Aannemer Bert Vanacker is gespecialiseerd in onderhoud en vernieuwing van dakconstructies voor platte en hellende daken. Ze voorzien de daktimmerwerken voor zowel platte als hellende daken volledig uitgewerkt op maat. Ze staan garant voor een degelijke afwerking en gaan steeds te werk met stevige materialen om een duurzaam resultaat te waarborgen. Een bouwkundige solide basis is essentieel. De constructie vormt de basis voor de verdere afwerking van uw dak. Deze werkzaamheden zijn zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten mogelijk.

Aannemer voor carports en omheiningen

Gevelbekleding is ideaal om het uitzicht van uw woning te verbeteren en tegelijk uw façade te beschermen tegen weersinvloeden. Ze plaatsen gevelbekleding met sidings, trespa of ceder. Deze materialen zijn bovendien beschikbaar in tal van kleuren, stijlen en uitvoeringen. Verder kunnen ze ook de isolatie van uw gevel voor hun rekening nemen. Deze veelzijdige aannemer realiseert ook projecten voor carports, poorten en omheiningen en ze leggen uw terras aan. Natuurlijke materialen zoals hout geven uw tuin een authentieke sfeer.

Contacteer Bert Vanacker voor een afspraak of een offerte.

Logo Bert Vanacker BVBA uit Koekelare

Bert Vanacker BVBA

Belhuttebaan 37
Koekelare

Website: www.bvbabertvanacker.be

Zoekwoorden: Algemene schrijnwerkerij, Gevelbekleding, Dakconstructies, Carports plaatsen, Plaatsen van tuinomheiningen, Aanleg van terrassen, Daktimmerwerken, Interieurafwerking, Binnenhuisafwerking, Binnen en buitenschrijnwerkerij
Rubrieken: Dakwerken, Schrijnwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.