Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Exetasis in Sint-Pieters-Woluwe, voor al uw binnen- en buitenschilderwerken 

Is uw schilderwerk toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw woonkamer bijvoorbeeld eens opfrissen? Bij Exetasis in Sint-Pieters-Woluwe heeft u de perfecte schilder gevonden voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Van het schilderen van gevels, het schilderen van ramen en het schilderen van deuren, tot decoratieve verftechnieken en kleuradvies op maat. Exetasis is uw specialist op schildergebied. Ook voor het schilderen van muren, schilderen van plafonds en het schilderen van trappen bent u bij Exetasis aan het juiste adres.

Uitstekend onderhouden kozijnen

Heeft u een woning met houten kozijnen, dan is het noodzakelijk deze elke 4 tot 6 jaar te schilderen. Met het regelmatig plegen van onderhoud blijven uw kozijnen in topconditie en beschermt de verf tegen invloeden van buitenaf. Door weersinvloeden kunnen uw houten kozijnen gaan afbladderen. Vocht en vuil kan zich ophopen in de kieren van het hout, met schimmel en houtrot tot gevolg. Bent u benieuwd of uw kozijnen toe zijn aan een schilderbeurt? Wij komen graag langs voor een inspectie.

Effecten met decoratieve verftechnieken

Wanneer u kiest voor geschilderde muren, denkt u wellicht direct aan strakke muren in dezelfde kleur. Maar heeft u al eens gehoord van de verschillende decoratieve verftechnieken? Door het gebruik van limestone bijvoorbeeld krijgt u mooie kleurvariaties wat diepte geeft aan de muur. Of wat dacht u van kalkverf of kaleien op uw gevel voor en rustiek uiterlijk? Decoratieve verftechnieken geven uw muren karakter.

Onze diensten op een rij

Naast schilderwerken kunt u bij ons ook terecht voor een professioneel kleuradvies. Bent u nog niet zeker welke kleuren u het beste kunt toepassen? Tijdens een kleuradvies bespreken we de verschillende mogelijkheden zodat er uiteindelijk een beeld ontstaat dat elkaar prachtig completeert. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten:

  • Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
  • Schilderen van gevels
  • Decoratieve verftechnieken
  • Schilderen van muren, plafonds en trappen
  • Schilderen van ramen en deuren
  • Kleuradvies

Heeft u nog vragen of wilt u weten of wij uw opdracht kunnen uitvoeren? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

39375222_s(3).jpg - Exetasis, Sint-Pieters-Woluwe

Exetasis

Tervurenlaan 402
Sint-Pieters-Woluwe

Exetasis in Google

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Schilderen van gevels, Decoratieve verftechnieken, Schilderen van muren, Schilderen van plafonds, Schilderen van trappen, Schilderen van ramen, Schilderen van deuren, Kleuradvies
Rubrieken: Schilderwerken, Schildersbedrijven, Behangwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.