Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Charlier Tuinen, Overijse

Een tuin is de plek om heerlijk te ontspannen en te genieten. Het familiebedrijf Charlier Tuinen realiseert graag uw droomtuin! Al onze medewerkers, twee tuinarchitecten en acht hoveniers, hebben hun eigen specialisme. Zo kunnen we iedere groenopdracht van A tot Z zelf uit voeren. Als klant heeft u bovendien altijd een vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u aan toe bent.

Charlier Tuinen, Overijse

Onze werkwijze

Voor ieder project gaan we weer op zoek naar oplossingen op maat. Hierbij nemen we de tijd voor een voorstudie en persoonlijke gesprekken. Hierdoor zorgen we ermee dat uw tuin perfect past bij uw woning en de omgeving. Naast de esthetiek is er natuurlijk ook aandacht voor de functionaliteit en toekomstgerichtheid. Wij onderscheiden ons door onze aandacht voor de tuinarchitectuur, een expertise waar we ook verschillende onderscheidingen mee hebben gewonnen.

Aanleg & onderhoud

We hebben verschillende hoveniers voor de graaf- en constructiewerken en de groenaanleg. Natuurlijk beschikken we ook over een uitgebreid machinepark, waardoor we ook grote groenprojecten aankunnen. Naast de aanleg kunt u natuurlijk ook op ons rekenen voor het onderhoud. We kunnen langskomen voor incidenteel onderhoud, maar kunnen ook een onderhoudscontract aangaan voor terugkerende werkzaamheden. U kiest zelf of u voor wekelijkse of periodieke werkzaamheden gaat.

Bekijk op onze website een aantal van onze projecten zoals villatuinen, stadstuinen en openbare- en kantoorprojecten.

Wilt u meer informatie over een ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin?

Neem dan gerust contact op! Wij voeren projecten uit voor particulieren maar u kunt ons ook benaderen voor parken, platsoenen, kantoortuinen en andere groenvoorzieningen. We zijn onder andere werkzaam in Waver, Lahulpe, Terhulpen en Ottignies.

Charlier Tuinen, Overijse

Tuin- en Landschapsarchitectuur, Wintertuinen, Terrasinrichting, Zwemvijvers, Zwembaden, Tuinontwerp, Tuinaanleg & -onderhoud, Tuinarchitectuur, Tuinverlichting & Decoratie, Charlier Tuinen, Charlier Tuinen Start, Charliertuinen , Charlier Tuinen Tuinarchitectuur, Beplantingswerken, Constructiewerk voor in de tuin, Gediplomeerd tuinarchitect, Aanleggen van villatuinen, Stadstuinen en Villatuinen in Overijse, Vlaams-Brabant.

 

 

Charlier Tuinen, Overijse

Charlier Tuinen

Hoeilaartsesteenweg 282
Overijse

Charlier Tuinen in Google

Website: www.charliertuinen.be

Zoekwoorden: Charlier Tuinen, Charlier Tuinen Start, Charliertuinen, Charlier Tuinen Tuinarchitectuur, Beplantingswerken, Constructiewerk voor in de tuin, Gediplomeerd tuinarchitect, Aanleggen van villatuinen, Stadstuinen, Villatuinen
Rubrieken: Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinontwerp, Tuinaanleg & -onderhoud, Tuinarchitectuur, Tuinverlichting & Decoratie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.