Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Meulemans Els, Affligem

Bent u opzoek naar een thuisverpleging voor u zelf of voor iemand anders in de regio Affligem? Dan bent u bij Els Meulemans op het goede adres. Els heeft een hart en ziel voor de zorg!

Thuiszorg

Els Meulemans thuisverpleging, Affligem

Els Meulemans is al meer dan 20 jaar werkzaam als verpleegkundige en beschikt over ruime ervaring in de thuiszorg. Ze heeft 15 jaar gewerkt als verpleegkundige in het ziekenhuis op de IC-afdeling. Daarnaast heeft ze veel vakervaring in de thuiszorg.

Zorg van hoge kwaliteit

Els Meulemans biedt in haar zorgverlening niet alleen de volle aandacht voor de patiënt, maar ook voor de familie van de patiënt. Er wordt met respect met elkaar omgegaan en zorgen voor een goede en duidelijke communicatie.

Zorgen

Benieuwd welke zorgen Els op zich neemt? Hier een paar voorbeelden die Els uitvoert met kwaliteit en professionaliteit:

  • Beademing en tracheostomie
  • Begeleiding van diabetes patiënten
  • Compressietherapie en steunkousen
  • Inspuitingen
  • Maagsonde en sondevoeding
  • Stomazorg
  • Wondverzorging

Wilt u meer weten welke zorgen Els uitvoert? Neem dan vooral een kijkje op de website!

Bent u benieuwd of de zorgverlening van Els Meulemans iets is voor u en uw familie? Neem gerust contact op.

Verpleging aan huis, Thuiszorg, Thuisverpleegster, Thuisverplegen, Palliatieve zorg, Verpleging aan huis, Thuisverpleging, Specialisatie wondzorg, Wondzorg, Diabetesverpleegkundige en Thuisverpleging Liederkerke in Affligem, Vlaams-Brabant.

Zoekwoorden: Begeleiding van diabetes patiënten, Parenterale voeding toedienen via poortkatheter of Hickmankatheter, Palliatieve zorgen, Hygiënische zorgen, Wondverzorging, Medicatievoorbereiding, Subcutane perfusie plaatsen, Poortkatheter aanprikken en spoelen, Stomazorg, Compressietherapie en steunkousen
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.