Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

RIR Bouw uit Wuustwezel voor kleine klussen en grote karweien

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor al uw renovatiewerken, schilderwerken, tegelwerken en meer? Dan bent u bij RiR Bouw uit Wuustwezel aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en dynamisch renovatiebedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande bouwwerken. Wij kunnen de volgende werken voor u uitvoeren: algemene renovatiewerken, totaalrenovatie, dakisolatie, platte daken, roofingswerken, badkamer renovatie, gevelrenovatie, schilderwerken en tegelwerken. Ook zijn wij een ervaren schilder en schildersbedrijf.

Brede, gespecialiseerde dienstverlening

Door onze jaren aan ervaring en gedegen vakkennis staan wij voor u klaar met een brede dienstverlening. Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt rekenen op kwaliteit. U kunt onder andere terecht voor:

Verschillende soorten renovatie

Wij zijn bedreven in verschillende soorten renovaties zoals totale renovaties, badkamer renovatie en gevelrenovaties. Uiteraard verzorgen wij ook indien gewenst uw schilderwerken, het leggen van  betonvloeren, verschillende gyprocwerken, bepleisterwerken en leggen het sanitair aan. Daarnaast voeren we ook nog alle tegelwerken uit voor vloeren, wanden en terrassen. Wat het ook is schakel met een gerust hart RIR Bouw uit Wuustwezel in. U kunt rekenen op optimaal wooncomfort en een prachtig interieur. Wij zorgen voor een strakke afwerking, tot in de puntjes verzorgd. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Klantgerichte service en diensten op maat

RiR Bouw staat garant voor een klantgerichte service en een kwalitatieve uitvoering van al uw renovatiewerken. Wij voeren onze werken uit in de regio’s Antwerpen en Brussel. Ook voor het inwinnen van advies en informatie kunt u steeds weer bij RiR Bouw aankloppen. Ons bevlogen team deelt graag kennis met u, zodat er altijd een passende oplossing wordt gevonden voor uw situatie. Wij steken graag onze handen uit de mouwen  om uw renovatieproject tot een goed einde te brengen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen steeds weer rekenen op de werken en expertise van RIR Bouw. Bekijk alvast onze referenties om inspiratie op te doen.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Dakwerken, Aannemers-Verbouwingen, Algemene renovatiewerken, Totaalrenovatie, Dakisolatie, Platte daken, Roofingswerken, Badkamerrenovatie, Gevelrenovatie, Schilderwerken, Tegelwerken en Schilder en schildersbedrijf in Wuustwezel, Antwerpen.

Logo RIR Bouw uit Wuustwezel

RIR Bouw

Slijkstraat 26
Wuustwezel

RIR Bouw in Google

Website: www.rirbouw.be

Zoekwoorden: Algemene renovatiewerken, Totaalrenovatie, Dakisolatie, Platte daken, Roofingswerken, Badkamer renovatie, Gevelrenovatie, Schilderwerken, Tegelwerken, Schilder en schildersbedrijf
Rubrieken: Dakwerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.