Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Moselectric in Antwerpen, voor al uw algemene renovatiewerken

Moselectric in Antwerpen is een renovatiebedrijf waar u terecht kunt voor al uw algemene renovatiewerken. Het is mogelijk om bepaalde onderdelen van uw woning te renoveren, maar ook om totaalprojecten renovatie te realiseren. Met een badkamerrenovatie geeft u uw badkamer weer een frisse uitstraling bijvoorbeeld door het vervangen van de tegels. Om van een fijner klimaat in uw woning te genieten is het mogelijk om isolatiewerken te realiseren. Waar nodig kunnen afbraakwerken worden uitgevoerd om de renovatiewerken te realiseren. Voor renovatieprojecten is Moselectric in te schakelen als metselaar, maar ook als plafonneerder. Als videofonie- en parlofonie installateur plaatsen de professionals domotica om uw woning slimmer te maken. 

Algemene renovatiewerken in Antwerpen

Bij Moselectric kunt u terecht voor al uw algemene renovatiewerken. Op deze manier is het mogelijk om uw woning geheel of gedeeltelijk te renoveren en in een nieuw jasje te steken. Om volledig naar uw wensen de werkzaamheden uit te voeren gaan de professionals graag met u in gesprek. U kunt onder andere bij Moselectric terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Domotica
  • Metselwerken
  • Afbraakwerken
  • Isolatiewerken

Renovatiebedrijf Moselectric 

Bij Moselectric kunt u terecht voor het laten uitvoeren van verschillende algemene renovatiewerken. Om uw droombadkamer te realiseren is bij dit enthousiaste team een badkamerrenovatie mogelijk. Om het comfort te vergroten kunt u bijvoorbeeld het sanitair in uw badkamer vervangen, maar is het ook een mogelijkheid om een nieuwe badkamervloer te plaatsen. Daarnaast kunt u uw keuken renoveren door bijvoorbeeld het vervangen van keukenkasten of het vervangen van kranen en werkbladen. Met isolatiewerken zorgt u ervoor dat minder warmte uit uw woning ontsnapt, wat een groter wooncomfort met zich meebrengt en tegelijkertijd energie bespaart. 

Elektricien in Antwerpen 

Voordat verschillende renovatiewerken worden uitgevoerd is het soms op zijn plaats om afbraakwerken uit te voeren. De metselaar kan ook verschillende metselwerken uitvoeren voor de renovatie in uw woning. Als uw plafond zich niet meer in goede staat bevindt kan de plafonneerder dit renoveren bijvoorbeeld door het plaatsen van een gyproc plafond. Met domotica is het mogelijk om uw woning te automatiseren en processen in het huis gemakkelijker maken. De elektricien kan videofonie- en parlofonie installeren zodat u altijd weet wie er bij u aan de deur staat. Moselectric in Antwerpen is een ervaren renovatiebedrijf waar u terecht kunt voor het laten uitvoeren van al uw algemene renovatiewerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij contactformulier. 

124518194_s.jpg - Moselectric, Antwerpen

Moselectric

Gallifortlei 82
Antwerpen

Moselectric in Google

Zoekwoorden: Algemene renovatiewerken, Renovatiebedrijf, Totaalprojecten renovatie, Badkamerrenovatie, Isolatiewerken, Metselaar, Plafonneerder, Domotica, Videofonie- en parlofonie installateur, Afbraakwerken
Rubrieken: Electriciën, Renovatiewerken, Elektriciens - Installateurs, Totaalrenovaties, Electriciteitwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.