Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Algemene elektriciteitswerken brengt u slim onder bij Smart Elektro in Boom Antwerpen

Voor al uw algemene elektriciteitswerken in de regio Antwerpen staat Smart Elektro voor u klaar. Van erkend installateur videofonie tot zonnepanelen installateur, zij klaren uw klus. Ook kunt u deze specialist inzetten als installateur thuisbatterij, plaatser van laadpalen en installateur van laadpalen, als het met elektro te maken heeft, kunt u op hen rekenen. Met een snelle en slimme service, waarbij uw wensen en tevredenheid als klant centraal staan, zijn zij het visitekaartje voor elektriciteitswerken in de regio Antwerpen.

Algemene elektriciteitswerken

De term algemene elektriciteitswerken omvat heel wat klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe elektrische installatie, het vernieuwen of uitbreiden van de elektriciteitsinstallatie in een bestaande woning of kleinere klussen zoals het plaatsen van verlichting. Wilt u een nieuwe elektrische installatie plaatsen, een bestaande installatie vernieuwen of andere algemene elektriciteitswerken laten uitvoeren? En ook zeker voor het installeren van videofonie de beste optie. Snel en tegen een uitstekende prijs. Wat is uw wens en project? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Plaatsing en installatie laadpalen

Thuis opladen via het stopcontact of laadpaal installeren? Vaak kunt u uw elektrische wagen via een gewoon stopcontact opladen, maar dit is afhankelijk van het type wagen en batterij (let op gebruik nooit een eigen verlengkabel)! Vraag advies aan Smart Elektro of uw elektrische installatie in goede staat is en het stopcontact aan alle eisen voldoet, of bespreek de mogelijkheden voor een laadpaal. Makkelijk, snel en kostenefficiënt. Deze specialist installeert deze graag en snel voor u. Huishoudelijke stopcontacten zijn nu eenmaal niet ontworpen om continue hoge stroom te leveren, vraag naar alle extra opties die laadpalen u kunnen bieden.

De services op een rij

Bent u op zoek naar de beste oplossing voor uw elektro project? Neem contact op met Smart Elektro voor:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Installateur videofonie
  • Zonnepanelen installateur
  • Installateur thuisbatterij
  • Plaatser van laadpalen
  • Installateur van laadpalen

Met persoonlijk advies gericht op uw wensen en de mogelijkheden in uw woning en/of pand, altijd de beste oplossing voor u. Laat uw wens resultaat worden. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Algemene elektriciteitswerken - SMART ELEKTRO, Boom

Smart Elektro

Kerkhofstraat 38
Boom

Smart Elektro in Google

Website: www.smart-elektro.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Installateur videofonie, Zonnepanelen installateur, Installateur thuisbatterij, Plaatser van laadpalen, Installateur van laadpalen
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.