BF Dakwerken, Zwijndrecht

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de regio Zwijndrecht? Dan kunt u een beroep doen op BF Dakwerken. Met meer dan 34 jaar ervaring op de teller kan BF Dakwerken u alleen maar kwalitatieve diensten aanbieden. Niet alleen de materiaal is van top kwaliteit maar ook ons team staat klaar met ruime expertise en professioneel totaal advies. Bij elk project gaan we voor perfectie. Sinds 2019 is BF Dakwerken gestart met als zaakvoerder Brutin Filip. Bij grotere projecten wordt er een beroep gedaan op extra helpende handen van betrouwbare onderaannemers. BF Dakwerken is werkzaam in een straal van 50 kilometer.

Werkzaamheden BF Dakwerken

Hellende daken: BF Dakwerken verzorgt nieuwbouw, herstellingen en renovaties van uw woning. U kunt terecht voor al uw werken aan hellende daken. Als ervaren dakdekker hebben we de kennis en ervaring om uw woning met de gepaste dakbedekking te voorzien. We helpen u graag met de materiaalkeuze. Niet alleen het plaatsen van hellende daken maar ook het afwerken kunt u aan ons overlaten.

Platte daken: Voor het plaatsen van uw platte daken. Tevens plaatst BF Dakwerken ook roofing. Heeft u een lek of u wilt een lichtkoepel laten plaatsten? BF Dakwerken werkt vakkundig en met kwaliteitsvolle materialen. Voor al uw dakwerken van A tot Z. Bij het plaatsen van platte daken gebruiken we Resitrix en de bouwmaterialen van Defrancq. Zo kunnen we u garanderen van een duurzame en uitstekende kwaliteit.

Badkamerrenovatie: Uw badkamer toe aan vernieuwing? Of zijn uw kranen verkalkt? BF Dakwerken kan u bijstaan bij de verbouwingswerken van uw badkamer. Alle herstellingen, afbraakwerken of vernieuwingen neemt BF Dakwerken voor u op. Zodat uw wens gerealiseerd wordt en u kan genieten van uw verfrissende douche of bad.

  • Bad vervangen
  • Kraan vervangen
  • Inloopdouche maken
  • Tegels zetten

Meer informatie over de diensten van BF Dakwerken vindt u op de website.

 

BF Dakwerken

Kapelstraat 67
ZwijndrechtWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Platte daken, Gevelisolatie, Gevelbekleding, Hellende daken, Badkamerrenovatie
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.