Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

DW Dakwerken in Werchter (Rotselaar): plaatsen, renoveren én herstellen van alle daken

Op zoek naar een bedrijf met ruime ervaring in dakrenovatie en dakonderhoud? Dan moet u bij DW Dakwerken uit Werchter zijn! De dakwerkers komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en de nodige werkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om algemene dakwerken, het leggen van EPDM, of om het plaatsen van velux dakramen, u kunt rekenen op de vakkundigheid van DW Dakwerken. Voor zowel het plaatsen en renoveren van platte dagen als hellende daken kunt u een beroep doen op de firma. Wilt u isolatiewerken uit laten voeren aan uw dak? Geen probleem! Uiteraard staan de werkers ook voor u klaar om uw dakgoten te herstellen en te repareren, liever geheel nieuwe set goten? Ook dan kunt u steeds weer op DW Dakwerken rekenen.

57.jpg - DW Dakwerken, Werchter(Rotselaar)

Isolatiewerken

Tegenwoordig is een goede isolatie van uw woning niet enkel aangewezen, maar vaak zelfs verplicht. Laat daarom tijdig uw dakisolatie inspecteren door DW Dakwerken, actief in de omgeving van Werchter. Ook voor gevelisolatie bent u bij de firma aan het juiste adres. Naast een groot aanbod aan verschillende mogelijkheden, werken zij ook enkel en alleen met hoogkwalitatieve isolatiematerialen. U bent dus verzekerd van het beste eindresultaat. Plan vandaag nog een afspraak in voor een propere isolatie van dak of gevel.

Dakgoten

De dakgoten zijn een cruciaal element van de functionaliteit van uw dak. Bij gebreken aan de dakgoten is het dus verstandig dit snel te laten repareren. Is het de hoogste tijd om nieuwe dakgoten te laten plaatsen? Dan schakelt u gemakkelijk DW Dakwerken in. Maar ook voor het verwijderen van bladeren of mos kunt u contact opnemen. Laat u dak weer schitteren met een mooie omlijsting nieuwe dakgoten. DK Dakwerken adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden in stijlen en soorten.

Uw dak weer geheel in orde

Een dak is misschien wel het belangrijkste element van uw huis, zorg daarom dat uw dak geheel volgens de normen functioneert. Dit doet u door regelmatig onderhoud uit te voeren, en depannages tijdig te laten repareren. DK Dakwerken is gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

Wenst u meer informatie over de dienstverlening, of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Kom dan in contact!

63.jpg - DW Dakwerken, Werchter(Rotselaar)

Logo DW Dakwerken uit Werchter(Rotselaar)

DW Dakwerken

Beverlaak 16 bus 8
Werchter(Rotselaar)


E-mail: info@dwdakwerken.be
Website: www.dw-dakwerken.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Plaatsen en renoveren van platte daken, Plaatsen van velux dakramen, Dakonderhoud, EPDM, Dakgoten, Hellende daken, Platte daken, Isolatiewerken
Rubrieken: Dakwerken, Sandwichpanelen, Dak Isolatie, Gevelwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.