Bodystyling, Overijse

Het geheim van afslanken en vermageren? Beweging en een gezond voedingspatroon! Bij Bodystyling werken een deskundige bewegingscoach en een gediplomeerde diŽtiste samen met jou aan jouw persoonlijke doel.

Onze methode

Om jouw doel te bepalen kom je langs voor een figuuranalyse. Op basis van deze analyse stellen we een persoonlijk programma voor je samen, waarbij er rekening wordt gehouden met je leeftijd, lichaamsbouw en metabolisme. Ook krijg je een persoonlijk bewegingsschema, deze oefeningen voer je 2x 30 minuten in de week uit in een verwarmde cabine. De warmte zorgt ervoor dat je geen spierpijn krijgt en stimuleert een goede doorbloeding. Met behulp van het voedingsadvies van jouw diŽtiste stap je over op een gezond dieet waardoor het ook effect heeft op de lange termijn. De kuur 'skinrevita' zorgt ten slotte voor huidversteviging, waardoor de huid zich aanpast aan het lichaam.

Programma's op maat

Je kunt ook voor medische of persoonlijke doeleinden bij ons terecht. We hebben speciale programma's voor aanstaande en pas bevallen moeders, voor vrouwen in de menopauze, voor als je meer energie wil of als je medische klachten hebt. Ook heeft Bodystyling de nieuwe technologie BodyPro waardoor plaatselijke figuurcorrectie mogelijk is.

Schrijf je online in voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse.

Bodystyling Overijse

P. I. Taymansstraat 11
Overijse
Maandag
09:30-13:30 , 17:00-21:30
Dinsdag
09:00-
Woensdag
09:00-12:00
Donderdag
09:00-
Vrijdag
09:00-14:00
Zaterdag
09:00-12:30
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Afslanken, Vermageren, Dieet, Figuurcorrectie, Voedingsadvies, Huidversteviging
Categorieën: Afslankinstituten, Dieet, natuur- en biologische voeding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.